duminică, 23 noiembrie 2008

Rezultate concurs Vezi Orange 2008

In sfarsit, au fost anuntati castigatorii concursului de fotografie Vezi Orange 2008. In mare, organizarea a fost buna la aceasta editie. Exista, totusi si ceva probleme.

In primul rand, ma nemultumeste faptul ca daca un vizitator doreste sa salveze o fotografie de pe pagina concursului, aceasta se downloadeaza la rezolutie mare (rezolutia la care a fost inscrisa la concurs). Practic, Orange permite astfel distributia gratuita a acelor fotografii la rezolutie mare, fapt care nu mi se pare corect. Cred ca ar fi utila o redimensionare a fotografiilor afisate pe siteul Vezi.Orange.ro.

Alt lucru care m-a lasat usor nedumerit il reprezinta cateva dintre alegerile juriului. In primul rand, fotografiile castigatoare la categoria MMS sunt jalnice! Nu pot sa cred ca astea au fost cele mai bune! Uitati-va la castigatorii MMS de anul trecut, mi se par mai reusite fotografiile de atunci. Iata fotografiile premiate cu locurile I, II si III la categoria MMS in 2008:In ceea ce priveste premiile la categoriile Color si Alb-Negru, as spune ca alegerea a fost relativ buna. In schimb, la Mentiuni exista cateva fotografii care nu au ce cauta acolo (din punctul meu de vedere, subiectiv desigur). Nu nominalizez, ca nu e frumos, dar uitati-va si dumneavoastra si sigur o sa fiti de acord cu mine. In plus, exista cateva fotografii care au ramas complet pe afara, cu toate ca eu le-as fi plasat undeva sus in clasament. Desigur, asta e doar parerea mea de critic nespecialist, de duminica si de fotograf amator nivel aproape incepator. Totusi, ce spuneti de imaginile de mai jos, aveau ce cauta intre castigatori sau nu?
Una peste alta concursul s-a desfasurat, s-a incheiat ramane doar sa il asteptam cu nerabdare pe urmatorul!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Corect! Au ramas multe foto buna nebagate in seama.