miercuri, 17 decembrie 2008

Castigatorii granturilor Aftermath


In acest an castigatorii granturilor Ahtermath Project sunt Asim Rafiqui si Louie Palu. Asim Rafiqui a primit grantul in valoare de 25.000$ pentru un proiect fotografic despre despre cultura religioasa din India iar Louie Palu a primit grantul de 15.000$ pentru un documentar despre veteranii de razboi din SUA, de pe diferite fronturi.

Aftermath Project este o organizatie non-profit ce are ca scop constientizarea de catre publicul larg a problemelor cu care se confrunta persoanele din zonele de razboi dupa incheierea conflicutului: reintoarcerea la viata anterioara, restaurarea societatii civile, pierderea locuintelor si a membrilor familiei, etc.
Aftermath Project organizeaza anual o competitie de granturi pentru fotografii profesionisti din intreaga lume, care abordeaza aceste aspecte din zonele de razboi. Organizatia a fost infiintata de fotojurnalistul Sara Terry si acorda granturi din anul 2006.

Mai multe informatii: http://www.theaftermathproject.org/index.htm, http://zona-foto.com/stiri/asim-rafiqui-si-louie-palu-castigatorii-granturilor-aftermath/

Niciun comentariu: