miercuri, 14 octombrie 2009

Concurs de fotografie "Fotograful anului"

Asociatia Artistilor Fotografi din Romania (AAFR) invita toti fotografii din Romania sa participe la salonul "Fotograful anului" editia I-a. Concursul este deschis participarii tuturor fotografilor profesionisti sau amatori, indiferent de apartenenta la AAFR sau alte organizatii.

Inscriere:

15.09 - 01.11.2009

Conditii de participare:

Concursul se adreseaza tuturor fotografilor profesionisti sau amatori, indiferent de apartenenta la AAFR sau alte organizatii.

Taxa de participare:

5 lei pentru fiecare imagine inscrisa, 4 lei pentru mai mult de 10 fotografii, 3 lei pentru mai mult de 30 de fotografii; 2 lei/imagine indiferent de numarul de fotografii inscrise pentru membrii AAFR.

Categorii:

Concursul este structurat pe 10 categorii: Portret, Natura, Nud, Fotojurnalism, Sport, Fine art, Fotografie de nunta, Fotografie de publicitate, Fotografie de moda si Multimedia.

Conditii inscriere fotografii:

Maximum 36 de fotografii alb-negru sau color, pentrumai multe detalii vezi siteul concursului aici.

Premii:

Vor fi acordate urmatoarele premii: Fotograful anului; Premiul 1 la fiecare dintre sectiuni - medalia de aur AAFR; Premiul 2 la fiecare dintre sectiuni - medalia de argint AAFR; Premiul 3 la fiecare dintre sectiuni - medalia de bronz AAFR; Premii speciale ale sponsorilor.

Data anuntare rezultate:

Rezultatele concursului vor fi anuntate prin email pe data de 30.11.2009.

Mai multe detalii:

Citeste mai mult despre concursul"Fotograful Anului" organizat de AAFR.

Niciun comentariu: